Copywriter

Liiketoimintalähtöinen markkinointitoimistomme Fulmore kehittyy ja etsii joukkoonsa osaavaa markkinointiviestinnän sisällöntuottajaa.

Työskentelet sujuvasti vähintään suomeksi, mielellään myös englanniksi. Emme etsi sanataidetta rakentavaa runoilijaa, vaan  sisältöjä sujuvasti takovaa tekijää, joka ymmärtää että työn tärkein tavoite on tuottaa asiakkaalle tulosta. Toimit sujuvasti myös asiakkaiden kanssa workshopien ja palavereiden vetovastuussa.

Olemme kiinnostuneet, jos tunnistat itsesi seuraavista asioista:

 • Olet ylpeä sujuvasta ilmaisustasi molemmilla työkielilläsi – olet tottunut viestijä
 • Ymmärrät markkinointiviestinnän eri tekstilajeja ja niiden eroja
 • Tuotat sujuvasti sisältöä erilaisiin markkinointiviestinnän kanaviin, erityisesti digipuoli (blogit, somet, suorat) on tuttua
 • Sinulla on kokemusta ja ymmärrystä markkinoinnin automaatiosta
 • Olet tottunut työskentelemään vaihtuvissa projekteissa ja pidät ilmassa useita palloja samaan aikaan
 • Et sula paineen alla – olet sinut deadlinejen kanssa ja ymmärrät, että työtäsi arvioidaan sen tuottamien tulosten perusteella
 • Tiimityötaitosi ovat ensiluokkaisia.

Odotuksemme ovat siinä määrin kattavia, että haemme ehdottomasti vakituista, kokopäiväistä tekijää. Sijoituspaikkasi voi olla Jyväskylä tai Helsinki. (Korona-ajan työskentelemme etänä.)

Rahallisen korvauksen lisäksi tarjoamme

 • tiimin ympärillesi sekä tiimisi varauksettoman tuen työsi onnistumiseen
 • mahdollisuuden kehittää itseäsi ja kasvattaa osaamistasi
 • hyvät edut rahapalkan lisäksi
 • ajanmukaiset työkalut
 • rennon työyhteisön, jossa työskennellään ammattimaisesti, tehdystä työstä palkitaan ja onnistumisia juhlitaan
 • kehittyvän ja suoraselkäisen toimiston, jossa asioista puhutaan suoraan ja avoimesti – ja jossa ihmisten mielipiteillä on vaikutusta
 • sopivassa suhteessa pitkäjänteistä kehittämistyötä sekä jatkuvasti käynnistyviä uusia, kiinnostavia projekteja.

Askelmerkit elämäsi parhaaseen ratkaisuun

Vastaa tähän työpaikkailmoitukseen avoimella hakemuksella. Liitä mukaan ansioluettelosi ja palkkatoivomuksesi. Mikäli koet vahvistavasi hakemustasi liittämällä siihen osaamistasi esille tuovia materiaaleja (portfolio, internetsivut yms.), tee se ihmeessä.

Paikka täytetään, kun löydämme sopivan, joten toimi nopeasti. Voit aloittaa vaikka ensi viikolla, jos niikseen tulee. Työtä nimittäin on heti, kun sinä olet valmis.

Lataa hakemukseesi liittyvät dokumentit alla olevasta linkista. Lähetä samalla hakemuksesi saatteeksi lyhyt myyntipuhe itsestäsi sähköpostiosoitteeseen jussi.junikka@fulmore.fi.

» Lataa hakemustiedostot

Lisätietoja työpaikasta antaa toimitusjohtajamme Jussi Junikka puhelimitse 044 306 8358 tai sähköpostitse. Jos et saa Jussia kiinni, voit myös laittaa tekstiviestin ja sopia erillisen ajan yhteydenotolle. Ei siis kannata huolestua, jos Jussi ei pääse vastaamaan välittömästi.

Fulmore rakentaa parempia ja menestyvämpiä yrityksiä

Fulmore on liiketoimintalähtöinen markkinointitoimisto. Olemme tehneet töitä pk-yritysten kanssa vuodesta 2005 alkaen. Alusta asti olemme auttaneet suomalaisia firmoja kehittämään bisnestään. 15 vuotta myöhemmin taustalla on edelleen sama kipinä kuin alkuaikoina: Haluamme olla edelleen rakentamassa asiakkaidemme kanssa parempaa liiketoimintaa.

Tämän vuoksi emme mittaa onnistumistamme pelkästään liikennemäärinä tai tuotettuina liideinä, vaan meitä kiinnostaa se, mitä niistä syntyy viimeisen viivan alle. Kun asiakkaamme rikkovat liikevaihtoennätyksiään, palkkaavat uusia osaajia ja luovat ympärilleen hyvinvointia, me olemme onnistuneet työssämme.

Jos alkoi tuntua, että tällaista haluaisin olla itsekin tekemässä, teroita näppäimistö ja hakkaa hakemus matkaan.

Tervetuloa mukaan!