Blogi

Täällä jaamme ajankohtaisia asioita ja ilmaisia vinkkejä. Käyhän peremmälle!

Miten liidintuotanto pidetään tasaisena?

Liidintuotannon johtaminen muuttuvassa ympäristössä on toisinaan kinkkistä. Pitäisi pystyä tasapainoilemaan riittävän määrän ja laadun välillä sekä varmistaa, että nämä kohtaavat toisensa oikeaan aikaan myynnin näkökulmasta. Ei siis ihme, että moni tuskailee joko liidien vähäistä määrää, liidien laatua tai kumpaakin.

Julkaistu 20.04.2021

Markkinoinnin webinaarit keväällä ja kesällä 2021

Fulmore järjestää kevään ja alkukesän kuluessa sarjan maksuttomia markkinointiwebinaareja. Ilmoittautuminen on auki. Kalenteriin on pistetty seuraavat vedot:  

Julkaistu 29.03.2021

Rekry: Haussa asiakkuuspäällikkö

Fulmore kehittyy ja etsii joukkoonsa järjestelmällistä asiakkkuuspäällikköä. Tehtävä tarjoaa näköalapaikan kasvavan markkinointitoimiston työhön, asiakkuuksien kehittämiseen ja asiakaspalvelun arkeen.

Julkaistu 17.02.2021

Epäonnistuneen markkinointikokeilun anatomia – ja 5 toimenpidettä, joilla parannat mahdollisuuksia onnistua

Fulmore (Jussi) aloitti vuosi takaperin podcastien julkaisun. Niitä tuli ulos kaikki yksi. Meni ihan rohkeasti ja huolella metsään. Nyt on kammettu auto takaisin ajoradalle ja tarve selvittää, miksi meni niin kuin meni.

Julkaistu 21.01.2021

[Päättynyt]: Haussa osaava FI/EN-copywriter

Fulmore kehittyy ja etsii joukkoonsa osaavaa markkinointiviestinnän sisällöntuottajaa. Työskentelet sujuvasti vähintään suomeksi, mielellään myös englanniksi. Emme etsi sanataidetta rakentavaa runoilijaa, vaan konsepteja ja sisältöjä sujuvasti takovaa tekijää, joka ymmärtää että työn tärkein tavoite on tuottaa asiakkaalle tulosta.

Julkaistu 18.01.2021

Webinaaritallenne: Viestintä ja markkinointi kriisitilanteessa

Korona aiheuttaa ongelmia liiketoiminnassa ainakin juhannukseen saakka. Nykyisen arvion perusteella arki palaa normaaliksi joskus kesä–heinäkuun aikana. Siihen on pitkä aika. Asioita pitää saada tapahtumaan paljon. Tästä webinaarista ensimmäiset ohjeet matkaan.

Julkaistu 03.04.2020

Tukea yrityksille koronakriisin hoitoon – päivittyvä tilanneopas

Yrityksille on koronavirusepidemian vaikutuksiin liittyen tarjolla erilaisia rahoitus- ja tukimuotoja. Pidämme yllä opasta, jotta mahdollisimman moni löytäisi sopivan tuki-instrumentin ilman hiusten repimistä.

Julkaistu 30.03.2020

ELY-keskus uudisti merkittävästi PK-yritysten kehittämispalveluita ja tukea kriisiiajalle

ELY-keskus tulee voimakkaasti pk-yrittäjiä vastaan uudistaessaan yritysten kehittämispalveluita väliaikaisella asetuksella. Tutustu uudistuksiin blogissamme.

Julkaistu 27.03.2020

Mitä markkinoinnissa ja viestinnässä pitää huomioida korona-aikana?

Koronakriisi näyttää olevan myös markkinoinnin uusi normaali – ainakin seuraavan muutaman kuukauden ajan. Viimeistään nyt on aika päivittää oma markkinointipaletti ajan tasalle kriisin ajaksi ja alkaa huolehtia kriisinjälkeisestä iskukyvystä.

Julkaistu 24.03.2020

Teemme etätöitä koronaviruksen vuoksi

Fulmore siirtyy toistaiseksi tekemään lähtökohtaisesti etätöitä koronaviruksen vuoksi. Haluamme suojata sekä omaa että asiakkaidemme henkilöstöä ja liiketoimintaa ylimääräisiltä tartuntariskeiltä, joita matkustamiseen liittyy väkisinkin. Olemme yhteydessä asiakkaisiimme sovittujen palavereiden ja workshopien järjestelyistä mahdollisimman pian.

Julkaistu 16.03.2020

Kesä tuo muutoksia Fulmorelle

Lomakausi on selkeästi alkanut. Sähköpostiin paukkuu lomavastaajia, jäätelökioski houkuttelee enemmän kuin neukkari ja palaveriagendan korvaa kauppalista juhannukseksi. On aika nauttia muutama päivä rennosti kesästä, mutta kesä tuo myös muutoksia Fulmorelle.

Julkaistu 20.06.2019

Viisi tilannetta, joissa sivustosi myyntitehosta tulisi huolestua

Konversio-optimoinnilla tarkoitetaan sivuston myyntitehon parantamista. Konversioprosentti on suhdeluku sivustolle ohjatun liikenteen ja halutun toimenpiteen suorittamisen välillä. Tähän suhdelukuun vaikutetaan konversio-optimoinnilla.

Julkaistu 29.05.2019