Blogi

Täällä jaamme ajankohtaisia asioita ja ilmaisia vinkkejä. Käyhän peremmälle!

Business Finlandille enemmän määrärahoja vuodelle 2019

Vuosi vaihtui ja niin vaihtui myös valtion budjettikausi. Valtion talousarvioesityksessä vuodelle 2019 Business Finland (entinen TEKES) sai enemmän määrärahoja käytettäväksi avustuksia varten kuin edellisvuonna 2018.

Julkaistu 10.01.2019

Ilmoittaudu mukaan Fulmoren automaatiokouluun

Keräsimme selkeän ja käytännönläheisen paketin markkinoinnin ja myynnin automaatioista. Tervetuloa mukaan Fulmoren automaatiokouluun.

Julkaistu 16.11.2018

Tee sellaista markkinointia, jota yrityksesi ansaitsee

Moni yritys ei markkinoi itseään niin hyvin, kun ansaitsisi. Mutta miksi on ongelmallista, että kohtuullisella markkinoinnilla tehdään hyvää tulosta?

Julkaistu 08.10.2018

SCRUM markkinoinnin johtamisen toimintamallina

Markkinoinnin johtaminen on tarpeeksi hankalaa ilman, että pitää ennustaa tulevaisuutta. Silti monessa firmassa tehdään tämänkin syksyn aikana vuosikello ja tammikuusta eteenpäin noudatetaan orjallisesti sitä, mikä on hyväksi suunniteltu. Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty, puoliksi epäonnistunut.

Julkaistu 01.10.2018

Miten valitaan sopiva julkinen rahoitusinstrumentti?

Julkista avustusta on Suomessa tarjolla yrityksille useammasta kanavasta. Rahoittajia ja rahoitusinstrumentteja on kuitenkin paljon, joten parhaan tukimuodon valinta saattaa tuntua haastavalta – puhumattakaan hakemusten rakentelusta.

Julkaistu 25.09.2018

Menestystä markkinoinnilla – Case Solita

Solita on suomalainen teknologia-, strategia- ja designyritys, joka valjastaa ihmisymmärryksen ja älykkäät teknologiaratkaisut palvelemaan parempaa elämää.

Julkaistu 29.06.2018

Fulmore valmistautuu kasvun seuraavaan vaiheeseen

Kari Heinonen aloitti Fulmoren toimitusjohtajana 1.9.2015 tehtävänään yhdistää Clients’ Finlandin, Mainostoimisto Spymin ja Viestintätoimisto Suodattimen liiketoiminnat, uudistaa syntyneen yhdistelmän brandi Fulmoreksi ja tärkeimpänä varmistaa Fulmorelle kestävä taloudellinen pohja tulevien vuosien kasvutavoitteille.

Julkaistu 12.04.2018

Luokattoman suunnittelun kolme keskeistä ongelmaa

”Everyone has a plan ’till they get punched in the mouth.”

Näin totesi eräs aikakautemme ajattelijoista, Mike Tyson. Pääsääntöisesti kuitenkin myös nyrkkeilyssä pätee, että suunnitelmassa pitäytyminen on lopputuloksen kannalta parempi idea, kuin jatkuva tilanteessa elely.

Julkaistu 20.03.2018

Kaipaat taistelua, johon ottaa osaa

Saan nautintoa kirkkaasta tulevaisuusnäkymästä. Toisinaan jopa siinä määrin, että taannun autistisesti mieleni sopukoihin tarinoimaan ajasta tulevaisuudessa.

Julkaistu 07.03.2018

Kolme kivuliasta oppia markkinoinnin kehittämisestä

Ammattilaisurani aikana olen saanut todistaa läheltä satojen yritysten markkinointiponnisteluja. Ja pääsääntöisesti on sanottava, että yleensä kaikki kaatuu yhteen tai useampaan kolmesta syytekijästä.

Julkaistu 06.02.2018

Riittämätön resurssi saa aikaan surkeita töherryksiä – Näin saat 60 000 € kehittämiseen

Olette ehkä nähneet uutisvirrassanne videon, jossa piirtäjä käyttää saman kuvan piirtämiseen ensiksi 10 minuuttia, sitten minuutin ja lopuksi 10 sekunttia. Videon perusajatuksena on havainnollistaa tarvittavan resurssin merkitystä työn laadun varmistajana.

Julkaistu 31.01.2018

Tapani Määtän matka jatkuu – Perinnöksi kolme pointtia Fulmoren menestyksen taustalla

Oletko kuullut tarinan siilistä ja ketusta? Kettu, joka on metsän viekkain eläin, on huomannut pullean, hitaasti lyllertävän siilin. Siili vaikuttaa ketun mielestä herkulliselta ja ennen kaikkea helpolta juhla-aterialta.

Julkaistu 23.01.2018