SLDO-palvelulla julkiset rahoitushakemukset vauhdilla maaliin

Autamme asiakkaitamme hakemaan julkista kasvurahoitusta – Työtämme on taata ehdottomasti kitkattomin hakuprosessi, mitä olet koskaan kokenut.

SLDO-palvelu antaa vipuvartta kehittämisponnistuksiin

Jo vuosia olemme tukeneet asiakasyritystemme kasvua olemalla apuna julkisrahoitteisten kehittämisprojektien kanssa selvitys-, haku- ja raportointivaiheissa. Kanssamme rahoitushakuprojektin aloittaneista asiakkaista yli 90 % on saanut myönteisen tukipäätöksen.

Suomalaista kasvavaa pk-yritystä tuetaan verrattain hyvin. Ongelmalliseksi koetaan ainoastaan julkisten hakuprosessien monimuotoisuus ja monimutkaisuus. Ei hätää, apu on täällä.

Yrityksen kehittämisprojekteihin on haettavissa lukuisia erilaisia julkisia rahoitusinstrumentteja. Julkisesti tuettavien projektien on oltava merkittäviä kehittämisponnistuksia, joilla on yhteiskunnallista vaikuttavuutta. Julkinen tukiosuus vaihtelee 10 – 100 % välillä kehittämisprojektin kokonaiskustannuksista, tuki-instrumentista riippuen.

Tehtävämme on auttaa yrityksiä julkisessa tukiviidakossa. Selvitämme asiakasyrityksen tukimahdollisuudet, muotoilemme hankekokonaisuuden ja tuotamme korkealaatuisen rahoitushakemuksen yhdessä asiakkaan kanssa alusta loppuun. Olemme asiakkaan tukena myös julkisen rahoittajan kanssa käytävissä neuvotteluissa sekä opastamme hankeraportointiin liittyvissä seikoissa.

Yleisimmät haettavat rahoitukset

Business Finland (Tekes-rahoitus)

Kun yritys on merkittävässä kasvuvaiheessa ja hamuaa aktiivisesti esimerkiksi kansainvälisille markkinoille uuden ja innovatiivisen tuotteen kanssa, on Business Finland usein oikea kumppani. Business Finlandin valikoimasta löytyy laaja nippu erilaisia avustuksia ja lainoja yritysten eri kasvuvaiheisiin. Tekes ja Finpro yhdistyivät Business Finlandiksi 1.1.2018 alkaen. Tuki-instrumentit ovat kuitenkin vanhat tutut, kuten Tempo, Kiito ja Into näin vain muutamia mainitaksemme.

ELY-keskuksen kehittämisavustus

ELY-keskuksen kehittämisavustus on oikea ratkaisu, kun yritys on käynnistämässä kehittämishanketta, joka tähtää merkittävään kasvuun. Rahoituksen sisälle on mahdollista hieman alueesta riippuen hakea niin investointipanostuksia kuin markkinaselvityksiäkin.

Finnpartnershipin Liikekumppanuustuki

Finnpartnership tukee yritysten kehittämistoimia, jotka aikaansaavat myönteisiä kehitysvaikutuksia kehitysmaissa. Kehitysmaita ovat esimerkiksi kaikki Afrikan valtiot, sekä iso osa Aasian ja Etelä-Amerikan valtioista.

Maaseuturahoitus

Maaseuturahoituksessa on järkeä, kun olet käynnistämässä uutta liiketoimintaa ja toimit maaseutumaisella alueella. Rahoituskokonaisuudet ovat usein muiden mainittujen rahoittajien tukia pienempiä.

Haluamme auttaa välttämään tilanteen, jossa…

  • Loistava idea jätetään toteuttamatta raskaan tukibyrokratian takia
  • Yritykset jättävät hyödyntämättä heille tarjottavia mahdollisuuksia
  • Yrittäjä käyttää kohtuuttoman määrän voimavaroja hankkeen synnyttämiseen

Varsinaisessa rahoitushakuvaiheessa projekti toteutetaan tulospohjaisesti ja jaamme riskiä osittaisella success fee -hinnoittelulla. Valtaosa laskustamme muodostuu yritykselle myönnetyn julkisen tuen määrästä. Eli jos tukea ei myönnetä, laskumme on huomattavasti pienempi. Kohtuullista, eikö?

Tutustu muihin materiaaleihimme

Klikkaa alta ja tutustu esitteeseemme, joka summaa palvelun hyödyt, meidän osaamisemme, karttuneen kokemuksen ja saavutetut tulokset.

Lue alta myös asiakkaidemme antamia kommentteja:

Tiedustelut,

Jussi Saarinen
rahoituskonsultti
jussi.saarinen@fulmore.fi
+358 50 341 2524

 

Mika Tiusanen
rahoituskonsultti
mika.tiusanen@fulmore.fi
+358 50 413 8022

 

Teija Metso
rahoituskonsultti
teija.metso@fulmore.fi
Äitiyslomalla 5.10.2017 lähtien

SLDO-palvelun sisältö

Tarjoamme asiakkaillemme kattavaa, mutta kevyttä julkisen rahoituksen konsultointipalvelua – Palvelu kantaa nimeä SLDO. Työtämme on taata asiakkaillemme tehokkain mahdollinen etenemisprosessi julkisen tukirahoituksen hakuun. Haluamme varmistaa, että prosessi soljuu kitkattomasti aina rahoittajan valinnasta viimeiseen raportointidokumenttiin. Asiakas keskittyy toiminnan kehittämiseen ja me tuemme kantamalla vastuun rahoitushakuprosessista.

Projektin kuluessa kartoitamme yrityksenne hankeidean rahoituskelpoisuutta, muotoilemme ideastanne hankkeen ja autamme julkisen rahoituksen hakemisessa. Kuljemme siis mukananne koko projektin ajan!

 

Prosessin kulku

  1. Toteutamme julkisen tukirahoituksen rahoitussuunnitelman – saat yrityksellesi tukirahoituksen roadmapin
  2. Käynnistämme neuvottelut julkisten rahoittajatahojen kanssa – et jää neuvotteluissa yksin
  3. Laadimme hankedokumentit ja tarvittavat liitteet – vältyt tarpeettomilta viivästyksiltä ja paperityöltä
  4. Autamme rahoituspäätökseen liittyvissä asioissa – projekti käynnistyy kitkattomasti
  5. Ohjeistamme projektikirjanpidossa ja -raportoinnissa – et vaaranna tukirahan maksatusta
  6. Olemme tavoitettavissa myös rahoituspäätöksen jälkeen – Tuemme koko matkan ajan

Hinta: Kiinteä korvaus + provisiokorvaus hankkeelle myönnetystä tuesta (provisiokorvaus veloitetaan vain, jos rahoituspäätös on myönteinen)

Pyydä tarjous – Miten voisimme auttaa?

Oli projektisi iso tai pieni, autamme sinua varmasti ja ammattitaidolla. Jätä tarjouspyyntöä, niin katsotaan kuinka voimme auttaa. Tarjouspyyntö ei velvoita mihinkään. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Tarjouspyyntö on maksuton eikä sido sinua mihinkään