Rekrytointi

Rekry: Haussa asiakkuuspäällikkö

Fulmore kehittyy ja etsii joukkoonsa järjestelmällistä asiakkkuuspäällikköä. Tehtävä tarjoaa näköalapaikan kasvavan markkinointitoimiston työhön, asiakkuuksien kehittämiseen ja asiakaspalvelun arkeen.

Julkaistu 17.02.2021

[Päättynyt]: Haussa osaava FI/EN-copywriter

Fulmore kehittyy ja etsii joukkoonsa osaavaa markkinointiviestinnän sisällöntuottajaa. Työskentelet sujuvasti vähintään suomeksi, mielellään myös englanniksi. Emme etsi sanataidetta rakentavaa runoilijaa, vaan konsepteja ja sisältöjä sujuvasti takovaa tekijää, joka ymmärtää että työn tärkein tavoite on tuottaa asiakkaalle tulosta.

Julkaistu 18.01.2021

[Päättynyt] Haemme visuaalisen viestinnän moniosaajaa

Haluamme joukkoomme asiakaslähtöisen visuaalisen viestinnän moniosaajan, joka on sinut printin, digin ja UI:n kanssa. Meillä on osaamisellesi käyttöä rentojen ammattilaistemme joukossa. Lähtisitkö kanssamme?

Julkaistu 20.02.2019

[Päättynyt] Paikka auki myynnin ja asiakkuuksien ammattilaiselle

Innostutko päästessäsi ratkaisemaan asiakkaiden liiketoiminnallisia haasteita? Haluatko päästä tarjoamaan ratkaisuksi nykyaikaisen markkinointiviestinnän huippuratkaisuja? Nautitko tietäessäsi, että vastuullasi oleva asiakkuus on hoidettu ylivertaisesti?

Julkaistu 12.02.2019

[Päättynyt] Haussa graafisen suunnittelun ammattilainen

Fulmore toimii kolmen osaamisalan keskipisteessä tehden kaivattua kapasiteettia kasvuun markkinoinnin kehittämisoperaatioiden, kasvukonsultoinnin ja kasvurahoituksen osa-alueilla…

Julkaistu 04.06.2018

[Päättynyt] Haussa digimarkkinoinnin osaajia

Fulmore toimii kolmen osaamisalan keskipisteessä tehden kaivattua kapasiteettia kasvuun markkinoinnin kehittämisoperaatioiden, kasvukonsultoinnin ja kasvurahoituksen osa-alueilla…

Julkaistu 09.04.2018

SpaceX lupaa paljon, mutta toimittaa enemmän – Haastattelussa Marko Kokkonen

Kun Helsingin Ullanlinnassa toimistoa pitävä Marko Kokkonen kuvailee luotsaamaansa Fulmoren SpaceX-tiimiä, käy selväksi, että kyseessä on eräänlainen luokan priimus.

Julkaistu 04.04.2018

Tietotiheässä työssä tiimi on pienin mahdollinen tulosyksikkö

Asiakkuusjohtaja Samuli Korpinen listaa useita syitä sille, miksi Fulmorella uskotaan tiimeihin. Määrittävä ajatus on laatu: tiimi on ainoa tapa tehdä tehokkaasti ja oppien markkinoinnin kaltaista monimutkaista kokonaisuutta.

Julkaistu 04.04.2018

Tiimi, jossa ei ole paskahousuja – Haastattelussa Erkka Kinnunen

Kun Fulmorella siirryttiin nykyiseen kahden kehitystiimin malliin, kyseessä oli nimetyistä asiakkuuksista vastaavan Erkka Kinnusen mukaan paluu juurille.

Julkaistu 04.04.2018

[Päättynyt] Haemme asiakashankinnan kärkiosaajaa

Haluatko haastaa suomalaiset pk-yritykset harppaamaan edistyksellisen markkinoinnin eturintamaan? Tekeekö mielesi työskennellä osana litteää ja ketterää tiimiorganisaatiota?

Julkaistu 03.04.2018

[Päättynyt] Etsimme graafista suunnittelijaa

Asiakasmäärämme on kasvussa ja tästä syystä haemmekin nyt graafista suunnittelijaa vastaamaan tiimin osana nimettyjen asiakkuuksien kasvusta ja tyytyväisyydestä.

Julkaistu 12.09.2017

[Päättynyt] Paikka auki kehityspäällikölle

Asiakasmäärämme on kasvussa ja tästä syystä haemmekin nyt kehityspäällikköä vastaamaan nimettyjen asiakkuuksien kasvusta, tyytyväisyydestä ja kehityksestä.

Julkaistu 07.09.2017