Työt

Systemaattinen markkinointi auttaa Dextiliä kasvamaan

Dextili Oy on arvostettu rakennus- ja kiinteistöalan palvelemiseen erikoistunut taloushallinnon asiantuntijatalo. Yli 20 vuoden aikana tapahtunut kasvu yhden hengen tilitoimistosta puolensataa työntekijää työllistäväksi taloushallinnon suunnannäyttäjäyritykseksi on käynyt askel askeleelta, systemaattisesti ja suunnitelmallisesti. Vaikka kasvussa on ollut paljon työtä ja haasteitakin, Dextili on saanut Fulmorelta hyvää tukea kehitysaskeleiden ottamiseen. Menestyksekäs yhteistyö syvenee nyt entisestään, kun Dextilillä […]

Julkaistu 29.10.2018

Fulmore Trbo tehosti Asianajotoimisto Lindblad & Co:n markkinointia

Ensimmäisen yhteistyövuoden jälkeen Trbo-konseptin toimivuudesta ei ole epäilystä. Lindblad arvostaa palvelussa hyvin rullaavaa suunnittelua, laadukasta toteutusta, säännöllistä raportointia ja jatkuvaa kehittymistä.

Julkaistu 05.09.2018

Täysimääräinen Digiboosti-rahoitus kansainvälistymisen tueksi

Fulmoren avulla design-vaateyritys Vimmacompany Oy sai täyden Digiboosti-rahoituksen, vaikka Tekesin edustaja epäili hakemuksen läpimenoa.

Julkaistu 17.08.2017

Taimerin konversiomäärä kuusinkertaiseksi Fulmoren avulla

Konversiomäärä kuusinkertaiseksi Fulmoren avulla. Taimer aloitti markkinointiyhteistyön Fulmoren kanssa jo vuonna 2015. Pitkä matka on kuljettu ja tuloksia syntyy jatkuvasti kiihtyvällä tahdilla.

Julkaistu 25.05.2017

Pihlan tarjouspyyntöjen määrä moninkertaistui

Kotimaisen ikkuna- ja ovivalmistaja Pihlan tuotteita löytyy tuhansista suomalaisista kodeista ja kiinteistöistä. Pihla otti joulukuussa 2016 käyttöönsä Fulmore Trbon, jonka avulla mitattavuus, analytiikan hyödyntäminen sekä markkinoinnin automaatio on viety kokonaan uudelle tasolle.

Julkaistu 24.05.2017

Matkanjärjestäjille Kiito-rahoitus heti ja täysimääräisenä

”Ilman Fulmorea olisi ollut mahdotonta alkaa selvitellä rahoituskiemuroita, kun meillä ei kokemusta rahoituksen hakemisesta yhtään. Avaimet käteen –tyyppinen projekti oli meidän yrityksemme kannalta helppoa ja oma aika säästyi varsinaiseen liiketoiminnan pyörittämiseen.”

Julkaistu 23.05.2017

Digiboosti-rahoituksella uusi työntekijä Millpointille

Vuonna 2006 perustettu Millpoint Oy on toimiston erikoistarvikkeiden ja mainoslahjojen toimittaja. Kovassa kasvussa oleva yritys työllistää 20 henkilöä ja liikevaihto on yli 3,5 miljoonaa euroa.

Julkaistu 23.05.2017

Arkkitehtitoimistolle digiosaamista kasvuun

Arkkitehtitoimisto Neva Oy on tamperelainen suunnittelutoimisto, jonka toimialaa on arkkitehti- ja pääsuunnittelu, sekä rakennuttaja- ja kaavoituskonsultointi. Kovassa kasvussa oleva yritys kehittää omaa toimintaansa ja tähtää kansainvälisille markkinoille.

Julkaistu 01.04.2017

Jokainen markkinointiin sijoitettu euro on tuottanut monta takaisin

Joroislainen Etelä-Savon Hirsirakenne valmistaa laadukkaita hirsirakennuksia, joiden markkinointinimenä toimii Joro-Huvilat. Vuonna 2014 nykyinen toimitusjohtaja Topi Purhonen siirtyi yrityksen johtoon…

Julkaistu 15.03.2017

Sähköiselle markkinoinnille näyttävää kasvua

Huonekaluliike Stemma on yksityisten huonekalukauppiaiden perustama ja omistama ketju, johon kuuluu noin 40 myymälää ympäri Suomea. Ketjun liikevaihto vuonna 2015 oli noin 42 miljoonaa euroa.

Julkaistu 28.02.2017

Urheiluyhtiölle tehokkuutta Tekesin rahoituksella

Kiriapu SPV:n Digiboosti-rahoitushakuun löytyi Fulmoren rahoituspalvelusta. Maalissa odotti myönteinen päätös Tekesin rahoitukseen.

Julkaistu 27.02.2017

Onnistunut rahoitushaku vie kaurainnovaatiota maailmalle

Uusi kaurabrändi Oatlaws sai Fulmoren avulla ripeällä aikataululla 50 000 euron tuen kansainvälistymisen suunnitteluun.

Julkaistu 26.02.2017