Asiakas:

Millpoint Oy
www.millpoint.fi

Vuonna 2006 perustettu Millpoint Oy on toimiston erikoistarvikkeiden ja mainoslahjojen toimittaja. Kovassa kasvussa oleva yritys työllistää 20 henkilöä ja liikevaihto on yli 3,5 miljoonaa euroa.

Julkinen tukirahoitus ei ollut ennalta tuttua huttua

”Fulmore lähestyi minua sähköpostitse rahoitusasioissa ja täytyy sanoa, että sain oikeaa tietoa oikeaan aikaan. Tiesin, että yrityksille myönnetään julkista rahoitusta, mutta luulin, että ne on tarkoitettu ainoastaan suuryrityksille ja isoihin hankkeisiin. Ilman Fulmorea en olisi tiennyt, mihin kaikkeen julkista rahoitusta voidaankaan hyödyntää. Liiketoimintamme kehittymisen kannalta Digiboosti-rahoitus oli kuin suunniteltu meidän tarpeisiimme”, Millpointin toimitusjohtaja Markus Kaatonen kuvailee hakuprosessin alkua.

”Yrittäjän pitää olla selvillä monista asioista. Työkiireiden keskellä julkisen rahoituksen malleihin tutustuminen ja uuden asian opiskelu on lähes mahdotonta. Aika ei vaan yksinkertaisesti riitä kaikkeen”, hän jatkaa.

”Täytyy myös myöntää, että kaikkia asioita ei voi eikä edes kannata tehdä itse. Halusin ulkoistaa rahoitushaun, sillä halusin priorisoida asioita ja käyttää oman energiani oleelliseen. Tutustuin Fulmoren palveluihin ja referensseihin, jonka jälkeen olin vakuuttunut, että yhteistyö kannattaa aloittaa”. 

Markus arvelee, että digitalisoituminen on varmasti monen muunkin suomalaisen pk-yrityksen haaste. ”Se on joko edessä tai kesken. Muutoksia täytyy tehdä, mutta digitalisoituminen vie paljon resursseja”.

”Heti ensimmäisen palaverin jälkeen olin luottavainen”

Millpointin kanssa prosessi aloitettiin kartoittamalla yrityksen tarpeita digitalisoitumisen osalta. Digiboosti-rahoitus vaikutti sopivalta Millpointille, joten Fulmore selvitti tulevan projektin soveltumisen kyseiseen rahoitusmalliin.

”Ennen hakuprosessia olin hieman epäileväinen, että näinköhän tämä saadaan hoidettua joulusesongin aikana maaliin. Tässä vaiheessa vuotta emme halunneet lisätä stressiä”, Markus muistelee.

”Heti ensimmäisen palaverin jälkeen olin kuitenkin luottavainen. Rahoitusasiantuntija Teija Metso ymmärsi yrityksemme tarpeita ja osasi ottaa oikeat asiat esille. Tuntui koko ajan, että asioin ihmisen kanssa, joka oikeasti tietää, miten näissä tilanteissa pitää toimia, miten lomakkeet tulee täyttää ja mitä asioita pitää korostaa”.

Pyydä tarjous – Miten voisimme auttaa?

Oli projektisi iso tai pieni, autamme sinua varmasti ja ammattitaidolla. Jätä tarjouspyyntöä, niin katsotaan kuinka voimme auttaa. Tarjouspyyntö ei velvoita mihinkään. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.


Tarjouspyyntö on maksuton eikä sido sinua mihinkään!