Asiakas:

Studio Puisto
www.studiopuisto.fi

Helsinkiläinen arkkitehtitoimisto Studio Puisto on erikoistunut elämykselliseen hotelli- ja matkailuarkkitehtuuriin. Studio Puisto on noussut lifestylelehti Wallpaper*in listauksessa maailman parhaiden nousevien arkkitehtitoimistojen joukkoon.

Studio Puisto sai Fulmoren rahoitusasiantuntija Teija Metson avulla rahoituksen, jonka tukemana yritykseen palkattiin kaksi uutta työntekijää. Yrityksen edustaja Heikki Riitahuhta sanoo rahoituksen olleen heille merkittävä tekijä – 12 hengen yrityksessä kahden hengen palkkatuki on tuntuva. Riitahuhta kertoi meille, miltä prosessi tuntui.

”Kyseessä oli spesifisti Digiboosti-hakemus, joten ensin keskusteltiin aika yksityiskohtaisesti siitä, mitä tarpeita meillä on ja millaisiin hankkeisiin tukea on aiemmin saatu. Keskustelun edetessä tavoite kirkastui ja lähdettiin tekemään Digiboosti-hakemusta”, Riitahuhta muistelee projektin alkua.

Projektin aikana Fulmoresta oli Riitahuhdan mukaan suuresti apua. Rahoituskonsultti vastasi hankemuotoilusta ja hakemustekstien tuottamisesta hakemuksen vaatimalla tyylillä ja tavalla. Lisäksi hän oli yrityksen tukena läpi hakuprosessin; huolehtien, että kaikki tarvittavat asiat tulevat hoidetuksi ajallaan.

”Koimme mukavana, että hän haastatteli meidät ja sen pohjalta muotoili ajatukset ja tekstit valmiiksi hankehakemukseksi. Kaikki yhteydenpito Teijan kanssa oli tosi hienoa, hän piti aktiivisesti yhteyttä koko prosessin ajan.”

Kokonaisuutena projekti oli Studio Puistolle vaivaton; vaikkakin Riitahuhta aktiivisena yhteyshenkilönä investoi myös omaa aikaansa hakemukseen useita tunteja. Yhteyttä Fulmoreen oli helppo ottaa ja palvelua sai vaivattomasti.

”Välillä prosessi tuntui jopa niin vaivattomalta, että mietin, pystyisinkö tekemään sen itse. En silti usko, että olisin voinut. Osaaminen ja ammattitaito näkyi etenkin hakemuksen muotoilussa; itse olisin kirjoittanut asiat liian vaikeasti,” Riitahuhta pohtii.

Julkinen rahoitus on Riitahuhdan mukaan hyvä mahdollisuus yrityksille kasvattaa osaamistaan nopeasti. Studio Puistolla on kokemusta julkisen rahoituksen hausta jo yrityksen alkuvuosilta; tuolloin hakemus ei mennyt läpi.

Riitahuhta suosittelee Fulmoren rahoituspalveluita mielellään.

”Voin suositella palvelua – ja olen suositellutkin. Rahoitushakemukset vaativat paljon paneutumista ja aikaa, joten palvelu mahdollistaa julkisen rahoituksen hakemisen, vaikka oma aika olisikin kortilla.”

Pyydä tarjous – Miten voisimme auttaa?

Oli projektisi iso tai pieni, autamme sinua varmasti ja ammattitaidolla. Jätä tarjouspyyntöä, niin katsotaan kuinka voimme auttaa. Tarjouspyyntö ei velvoita mihinkään. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.


Tarjouspyyntö on maksuton eikä sido sinua mihinkään!