Taimer on suomalainen ohjelmistoyritys, joka kehittää ja myy yrityksenhallintatyökaluja ohjelmistopalveluna. Taimer on perustettu vuonna 2013 ja se on erikoistunut helpottamaan mikro- ja pienyrityksien hallintaa kaikilla osa-alueilla myynnistä laskutukseen. Kevyt pilvipalvelu toimii paikasta riippumatta, ja Taimerilla onkin käyttäjiä jo tuhansia.

Sähköisestä mainonnasta sykliseen kehitystyöhön

Ohjelmistoyritys Taimerin ja Fulmoren markkinointiyhteistyö alkoi syyskuussa 2015 luontevasti yritysten Jyväskylän toimistojen välillä. Taimerin olemassa olleet verkkosivut koodattiin uudelleen, ja yhdessä luotiin suunnitelma kuukausittain toistuvista markkinoinnin toimenpiteistä.

Kasasimme koonnin siitä, mitä saimme aikaan ensimmäisen vuoden aikana. Otetaan kuitenkin ensin kiinni siihen, mitä oikeastaan tehtiin. Sivustouudistuksen jälkeen sovittiin, että Fulmore toteuttaa kuukausittain:

  • Maksettua mainontaa
  • Hakukone- ja konversio-optimointia
  • Syntyneiden tulosten raportoinnin
  • Jatkuvasyklistä kehitystyötä.

Näin myös tapahtui, ja toimenpiteiden tuloksista pidettiin huolella kirjaa. Saadun tiedon analysointi paljasti jatkuvasti sopivia kehityskohteita, joiden perusteella määritettiin seuraavien kuukausien toimenpiteitä. Päätettiin toteuttaa mm. sähköpostimarkkinointia, jatkuvaa sisällöntuotantoa ja eri järjestelmien välillä kehittyvää integraatiota.

Motivaattorina kokeilujaksot ja yhteydenotot

Taimerin puolelta Fulmoren kanssa yhteistyöhön kannusti halu saada olemassa olevista markkinointikanavista enemmän irti. Taimer on ohjelmistopalveluyritys jolle etenkin verkkoyhteydenotot ja ohjelmiston kokeilujaksot ovat arvokkaita, joten yhtenä päätavoitteena oli saada molempia lisää.

Haastattelimme toimitusjohtaja Eero Saarista yhteistyöhön johtaneista vaikuttimista: “Halusimme uudistaa verkkosivut ja saada mitattavaa arvoa markkinointityöllemme. Meille on erityisen tärkeää, että asiakkaat löytävät tiensä palvelun äärelle.”

Konkreettisia tuloksia ensimmäiseltä vuodelta

Ensimmäisen vuoden tuloksiin olivat tyytyväisiä niin Taimer kuin Fulmoren kehityspäällikkö Marko Kokkonenkin: “Konkreettisten tulosten määrä on kasvanut kuusinkertaiseksi ja myyntiliidien määrä jopa viisinkertaiseksi. Jokainen markkinointiin käytetty euro tuo itsensä takaisin yli kolminkertaisesti.”

Tuon jälkeen Fulmore on auttanut lisäämään Taimerin markkinointiin automaatiota, kehittänyt tulosseurantaa ja raportointia sekä tehnyt kampanjointia tunnettuuden parantamiseksi.

Saarinen suositteleekin lämpimästi Fulmorea kumppaniksi parempaa markkinointia etsiville yrityksille: “Suosittelen firmoille jotka kaipaavat erinomaista, sujuvaa yhteistyötä, sekä todistettavasti upeita tuloksia tehdylle työlle.”

Fulmoren ja Taimerin ensimmäisen vuoden tulokset pähkinänkuoressa:

  • Konversio kasvoi 595 %
  • Kokonaisliidinmäärä kasvoi 505 %
  • Yksittäisen liidin hinta tippui 50 % lähtötasoon verrattuna
  • Odotettu ROI 350 % liukuvana keskiarvona.

Pyydä tarjous – Miten voisimme auttaa?

Oli projektisi iso tai pieni, autamme sinua varmasti ja ammattitaidolla. Jätä tarjouspyyntöä, niin katsotaan kuinka voimme auttaa. Tarjouspyyntö ei velvoita mihinkään. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.


    Tarjouspyyntö on maksuton eikä sido sinua mihinkään!