Asiakas:

SPV Salibandy Oy
www.peliveljet.com

SPV Salibandy Oy on Salibandyliigan ainoana yhtiömuotoisena toimijana sarjansa edelläkävijöitä. Nyt SPV juoksee muita karkuun digitalisaatiotaan kehittämällä. Kiriapu rahoitushakuun löytyi Fulmoren rahoituspalvelusta ja maalissa odotti myönteinen päätös Tekesin Digiboosti-rahoitukseen.

Urheiluyhtiölle haetulla rahoituksella palkattava digiosaaja tulee uudistamaan yrityksen manuaalisia järjestelmiä. Tämä parantaa päivittäisen työn laatua ja myös mahdollistaa osaltaan Peliveljien toteuttaman turnaustoiminnan kasvattamisen entistäkin kansainvälisempään suuntaan. Yrityksen toimitusjohtaja Tommy Koposen mukaan digitalisaatio tuo urheiluyhtiölle merkittävää tehokkuushyötyä:

”Vaikka jo hyödynnämmekin SPV:ssä erilaisia ohjelmistoja, liikaa asioita tehdään edelleen käsin. Toimintojen digitalisoimisen myötä panoksia vapautuu urheilutoiminnan kehittämiseen”.

Sujuvaa vuoropuhelua Fulmoren kanssa

SPV:ssä on jonkin verran kokemusta rahoitushauista. Nyt yhtiö päätyi ulkoistamaan hakuprosessin, ja Fulmore rahoitusasiantuntijansa Teija Metson johdolla valikoitui yhteistyötahoksi suositusten myötä. Koponen on Fulmoren toimintaan varsin tyytyväinen:

”Palvelu toimi mutkitta ja rahoitusasiantuntija Teija Metso ansaitsee erityiskiitokset. Hän osasi aina selkeästi ohjeistaa seuraavat toimenpiteet ja rahoituksen hakuprosessi oli tätä myötä sujuva ja vaivaton”.

Koponen suosittelee julkisen rahoituksen hyödyntämistä, kuten Fulmoren palveluakin, kaikille hakuedellytykset täyttäville yrityksille.

”Ehdottomasti myös kaikille urheiluyhtiöille!”

Pyydä tarjous – Miten voisimme auttaa?

Oli projektisi iso tai pieni, autamme sinua varmasti ja ammattitaidolla. Jätä tarjouspyyntöä, niin katsotaan kuinka voimme auttaa. Tarjouspyyntö ei velvoita mihinkään. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.


Tarjouspyyntö on maksuton eikä sido sinua mihinkään!