Haluatko töihin Fulmorelle?

Fulmore kasvaa ja kehittyy, minkä vuoksi etsimme uusia osaajia riveihimme. Emme etsi yli-ihmisiä, mutta olemme tarkkoja sen suhteen, keitä valikoimme porukkaamme mukaan.

1. Vaadimme, että jaat arvomaailmamme: arvostaen, ajassa ja avoimesti.

2. Haluamme, että tuot itsesi ja koko osaamisesi asiakkaidemme avuksi.

Vähempään emme tyydy. Enempää emme voi vaatia.

Työ, jolla on merkitystä

Fulmore auttaa työnsä kautta kehittämään ja kasvattamaan suomalaisia pk-yrityksiä. Tämä tarkoittaa, että joka päivä tulemme töihin rakentamaan lisää kasvua, työtä ja hyvinvointia ympärillemme – ja muuttamaan maailmaa asiakkaidemme kautta. Kun tätä työtä saa kaiken lisäksi tehdä mukavien asiakkaiden kanssa, arjen asioiden vääntäminen on sangen nastaa.

Sinun kasvaessasi oma ja asiakkaidemme bisnes kasvaa

Fulmore panostaa osaajiensa kehittämiseen. Asiakkaidemme liiketoiminnan kehittyessä heidän haasteensa muuttuvat yhä kiinnostavammiksi ja osin haastavammiksi. Haluamme, että myös sinä olet valmis haastamaan itsesi kuukaudesta toiseen ja syventämään osaamistasi. Ammattitaitosi kehittyminen on yhteinen asiamme, sillä asiakastulostemme kasvu riippuu siitä.

Aikuisten ihmisten työpaikka

Työn draivi syntyy kolmen tekijän summana: kun osaaminen, merkitys ja autonomia kohtaavat, syntyy timanttisia tuloksia. Me haluamme kunnioittaa vapauttasi päättää omasta työskentelystäsi ja muotoilla tekemistämme omalla panoksellasi. Yhteisten pelisääntöjemme puitteissa saat tehdä töitä täysin omalla tavallasi ja omissa raameissasi. Meidän tehtävämme on mahdollistaa mielekäs arki, sinä määrittelet sen.

Loistavat työsuhde-edut

Fulmore huolehtii omistaan. Terveenä ja iloisena ihmiset ovat parhaimmillaan. Innostavien projektien, taatun kasvumahdollisuuden ja äärimmäisen miellyttävän tiimin lisäksi tarjoamme loistavat etuudet.