Fulmore syntyi auttamaan suomalaista pk-yritystä

Olemme erikoistuneet pk-yritysten markkinointiin vuodesta 2008 alkaen. Reilun vuosikymmenen ajalle mahtuu tuhansia toteutuksia, lukemattomia onnistumisia ja valtava määrä oman osaamisemme hiomista pk-yrityksen markkinoinnin parissa. Siinä lajissa voimme väittää olevamme Suomen parhaita.

Rakennamme arjessamme kasvua, työpaikkoja ja hyvinvointia

Tätä työtä tekemällä haluamme olla mukana rakentamassa kasvua, työpaikkoja ja sen kautta omalta osaltamme ylläpitämässä hyvinvointia. Olemme saaneet tähän saakka olla mukana jo yli tuhannessa yrittäjätarinassa ja tuhansissa projekteissa, ja tulokset ovat puhuneet puolestaan.

Jussi Junikka, toimitusjohtaja

Fulmore Next Gen Oy

Liiketoiminta­lähtöinen markkinointi­toimisto

Fulmore syntyi fuusiossa, jossa yhdistyivät mainostoimisto, liikeenjohdon konsulttitalo sekä viestintätoimisto. Kokonaisuudesta kasvoi liiketoimintalähtöinen markkinointitoimisto.

Olemme aina tehneet töitä pk-yritysten kanssa. Halusimme alusta asti auttaa suomalaisia firmoja kasvamaan. Vaikka matkaa on taitettu toista vuosikymmentä, taustalla on sama kipinä kuin alkuaikoina. Haluamme olla edelleen kasvattamassa asiakkaidemme bisnestä.

Tämän vuoksi emme mittaa onnistumistamme pelkästään liikennemäärinä tai tuotettuina liideinä, vaan meitä kiinnostaa se, mitä niistä syntyy viimeisen viivan alle. Kun asiakkaamme rikkovat liikevaihtoennätyksiään, palkkaavat uusia osaajia ja luovat ympärilleen hyvinvointia, me olemme onnistuneet työssämme.

Tehokkaat toimintamallit, laadukas tuotanto ja tuloksekas tekeminen olleet meille aina elinehto. Tästä taustasta pidämme edelleen kiinni. Olemme toki kasvaneet ja kehittyneet, mikä näkyy myös siinä, että suuremmatkin firmat ovat kiinnostuneet toimintatavastamme.