Avoin haku

Fulmoren kehittyessä kaipaamme riveihimme uusia osaajia. Jos Sinä haluat tehdä työksesi yrityksistä parempia ja menestyvämpiä, laita avoin hakemus tulemaan.

Fulmore rakentaa parempia ja menestyvämpiä yrityksiä

Fulmore on liiketoimintalähtöinen markkinointitoimisto. Olemme tehneet töitä pk-yritysten kanssa vuodesta 2005 alkaen. Alusta asti olemme auttaneet suomalaisia firmoja kehittämään bisnestään. 15 vuotta myöhemmin taustalla on edelleen sama kipinä kuin alkuaikoina: Haluamme olla edelleen rakentamassa asiakkaidemme kanssa parempaa liiketoimintaa.

Tämän vuoksi emme mittaa onnistumistamme pelkästään liikennemäärinä tai tuotettuina liideinä, vaan meitä kiinnostaa se, mitä niistä syntyy viimeisen viivan alle. Kun asiakkaamme rikkovat liikevaihtoennätyksiään, palkkaavat uusia osaajia ja luovat ympärilleen hyvinvointia, me olemme onnistuneet työssämme.

Jos alkoi tuntua, että tällaista haluaisin olla itsekin tekemässä, naputa hakemus matkaan.

Rahallisen korvauksen lisäksi tarjoamme kaikissa töissä

  • tiimin ympärillesi sekä tiimisi varauksettoman tuen työsi onnistumiseen
  • mahdollisuuden kehittää itseäsi ja kasvattaa osaamistasi
  • hyvät edut rahapalkan lisäksi
  • ajanmukaiset työkalut
  • rennon työyhteisön, jossa työskennellään ammattimaisesti, tehdystä työstä palkitaan ja onnistumisia juhlitaan
  • kehittyvän ja suoraselkäisen toimiston, jossa asioista puhutaan suoraan ja avoimesti – ja jossa ihmisten mielipiteillä on vaikutusta
  • sopivassa suhteessa pitkäjänteistä asiakastyötä sekä jatkuvasti käynnistyviä uusia, kiinnostavia projekteja.

Askelmerkit elämäsi parhaaseen ratkaisuun

Lähetä avoin hakemus toimitusjohtajallemme Jussi Junikalle sähköpostitse. Kerro, millaisia töitä etsit ja miksi meidän pitäisi kiinnostua juuri Sinun osaamisestasi.