Fulmore

Olemme joukko innostuneita markkinoinnin ja liiketoiminnan kehittämisen asiantuntijoita. Rakennamme työksemme parempia ja menestyvämpiä yrityksiä. Tulemme päivittäin töihin, jotta menestyisit kilpailijoitasi paremmin. Ja me menestyisimme mukanasi. Yhdessä. Olet siis tullut oikeaan paikkaan.

Parempia ja menestyvämpiä yrityksiä

Meitä kiinnostavat ihmiset liiketoiminnan takana, niin omat kuin asiakkaidemme. Tästä syystä pelkkä menestyminen ja kasvu eivät kiinnosta meitä yksinään.

Meille pk-yritysten markkinointi on kokonaisvaltaista ja läpileikkaavaa tekemistä, jolla vaikutetaan niin strategiaan, tunnettuuteen, myyntiin ja tuotekehitykseen kuin asiakaskokemukseen ja tyytyväisyyteenkin. Menestyksen kestävä perusta on jatkuvassa oppimisessa ja kehittymisessä. Näistä lähtökohdista on itsestään selvää, että ihmiset asioiden takana ovat tärkeimpiä.

Tätä työtä olemme saaneet olla tekemässä yli kymmenen vuoden ajan. Tervetuloa mukaan matkalle kohti kestävämpää menestystä!

Monialaisessa huipputiimissä asiantuntijuus ja innostus kohtaavat

Fulmore tarjoaa käyttöösi kaiken tarvitsemasi markkinoinnin osaamisen sujuvasti ja tehokkaasti yhteen pelaavan kokoonpanon suunnittelemana ja toteuttamana. Tiimissämme on paitsi luovia suunnittelijoita ja myynnin ammattilaisia, myös joukko asiantuntijoita, joiden työnä on koko ajan kartoittaa yrityksellesi parhaita teknisiä ratkaisuja, viestintäkanavia ja toimintatapoja.

Olemme ennen kaikkea etevä porukka poistamaan esteitä yrityksesi kasvun tieltä ja tarkentamaan liiketoimintasi suuntaa. Yhteistyö kanssamme tuo parhaassa tapauksessa pöydällesi ratkaisuja, joita et itse olisi osannut kuvitellakaan.

Olemme tiivistäneet tapamme toimia ja ajatella kolmeen sanaan: arvostaen, ajassa ja avoimesti. Tällaisia olemme ja muunlaisena et meitä saa.

Markkinoinnilla tarkoitetaan kaikkia niitä asioita, joiden johdosta yritys muodostaa uusia asiakassuhteita tai vankistaa vanhoja”