Yritys

Teemme parempia ja menestyvämpiä yrityksiä

Olemme liiketoiminnan kehittämisen asiantuntijayritys. Erikoisalaamme on asiakasyritystemme kilpailukyvyn parantaminen mahdollistamalla nopeampi oppiminen niin asiakasrajapinnasta kuin omasta toiminnasta. Se tarkoittaa kykyä hallita kokonaisuutta, hahmottaa syy–seuraussuhteita nopeasti ja tunnistaa ne kuuluisat oikeat asiat hälyn keskeltä.

Autamme kehittämään liiketoimintaa kokonaisuutena

Tehtävämme on rakentaa parempia ja menestyvämpiä yrityksiä. Olemme alusta asti olleet lapsellisen vakuuttuneita siitä, että rehellinen arvon tuottaminen asiakkaille ja siitä seuraava asiakkaan menestyminen tarkoittaa menestystä myös meille.

Jotta asiakkaamme pääsevät kohti menestyvämpää ja parempaa, autamme:

Kiteytettynä kyse on varsin maanläheisestä asiasta: perusasioiden ja kokonaisuudenhallinnan kunnioittamisesta sekä asioiden tekemisestä siten, että niillä on todennettua liiketoiminnallista merkitystä. Työmme seuraukset asiakkaidemme arkeen – vaikkapa vakaa kassa, kehittyvä kannattavuus ja sujuvampi johtaminen – ruokkivat menestystä ja toimivaa työyhteisöä.

Heikosti toimivan liiketoiminnan kansantaudit

Olemme huomanneet, että keskimääräistä epäonnistumista yhdistää kaksi tekijää: kokonaisuudenhallinnan hajoaminen ja liiketoimintakytkennän puute. Seurauksia arjessa ovat mm.

Anna liiketoiminnallesi parempi mahdollisuus menestyä

Jokainen liiketoiminta ansaitsee rehellisen mahdollisuuden menestyä. Samoin ihmiset, jotka bisnestä tekevät tai jotka yrityksissä työskentelevät. Tämän vuoksi haluamme olla apuna niille yrityksille, joilla on nälkää, päättäväisyyttä ja potentiaalia.

Meitä puhuttelevat yhteisen tekemisen kautta menestyvät yritykset. Ja onhan se palkitsevaa, kun saamme olla rakentamassa asiakkaidemme kautta vakautta, kasvua, työtä ja näiden myötä hyvinvointia. Tällä tavoin meillä kaikilla on menestyksen myötä asiat myös paremmin.

Jussi Junikka, toimitusjohtaja

Rakennamme aina AAA-tason kumppanuutta

Olemme saaneet rakentaa toimintaamme yhteisesti jaetun arvomaailman, vahvan yrityskulttuurin sekä yhteisen tarinan ja intohimojen kautta. Olemme tiivistäneet tapamme toimia ja ajatella kolmeen sanaan: ajassa, arvostaen ja avoimesti.

Kun tekemisen perusta on kunnossa, tulosta syntyy myös lukujen valossa

Haluamme, että oma arkemme vaikuttaa positiivisesti asiakkaisiimme ja muihin sidosryhmiimme. Lupaamme omalta osaltamme rakentaa aitoa kumppanuutta liiketoiminanne parhaaksi. Teemme sen reilusti, maalaisjärkisesti, arvopohjaamme kunnioittaen ja innostuneen uteliaina.

Niin ne luvut. Meidän mielestämme yritysten välisiin liiketoimintoihin ja tyytyväisyyteen kuuluvat vääjäämättä tulokset. Ainakin meidän mielestämme yhtälö, jossa tulokset kyntävät, mutta kaikki ovat todella tyytyväisiä, kuulostaa varsin oudolta.

Lupaamme olla läpinäkyvä ja tuloksekas kumppani. Se tarkoittaa, että tähtäämme yhdessä kanssanne yrityksenne asettamiin tavoitteisiin ja viestimme etenemisestä suoraan, avoimesti ja selkeällä suomen kielellä.