Fulmore nostaa markkinoinnin johtoryhmään

Miksi valitsisit Fulmoren?

Teemme työtämme asiakkaidemme ylivoimaisen markkina-aseman puolesta. Tämä tarkoittaa yksinkertaisesti sitä, että jokainen tekemämme toimenpide palvelee markkina-asemasi vahvistumisen kannalta keskeisiä mittareita. Teemme työtä yhdessä sovittua maalia kohti.

Tavoitteista johdettu toiminta on syntyvien tulosten elinehto. Mitä perinpohjaisemmasta tavoitteesta toiminta, seuranta ja johtaminen voidaan luoda, sitä varmemmin odotuksen mukaiset tulokset seuraavat.

Siksi olemme valinneet toimintamme kulmakiviksi läpinäkyvän mittaroinnin, nykyaikaisimmat työkalut ja ketterän kehittämisen johtamismetodit.

Me Fulmorella pelaamme tavoitteellisen markkina-aseman vahvistamisen pelikentällä.

Me olemme tuloksellinen

Kuten sanottua. Me palvelemme markkina-asemasi vahvistamista. Asemasi voi vahvistua vain syntyvien tulosten, eli uusien asiakkaiden, asiakaspidon, asiakastyytyväisyyden ja terveen katerakenteen kautta. Me toimimme aina tavoitteista toimenpiteisiin päin. Emme toisin päin. Pelaamme tavoitteellisen markkina-aseman vahvistamisen pelikentällä.

Me olemme mitattava

Se mitä et voi mitata, sitä et voi johtaa. Tästä syystä läpinäkyvä mittarointi on toimintakulttuurimme DNA:ssa. Toimenpiteet, joita et pysty mittaamalla johtamaan tavoitteiden mukaisiksi tuloksiksi, ovat turhia. Pidämme maalin mielessä myös treenikaudella.

Me olemme miellyttävä

”Mulkkujen kanssa ei viitsi tehdä töitä”, sanoi eräs viisas mies aikoinaan. Jotta myös matka on miellyttävä, haluamme toimia lähellä asiakkaitamme ja kohdella heitä, kuten toivomme itseämme kohdeltavan.

Me olemme ammattimainen

Toimimme ammattimaisesti. Ammattilaiset saavat leipänsä työstä, jota tekevät. Tämä asettaa standardimme tasolle, josta mielellään maksaa käyvän hinnan. Ammattilainen tekee sen, mikä on tarpeen tavoitteidesi saavuttamiseksi.

Me olemme kehittyvä ja kasvava

Jos et kasva ja kehity, niin supistut ja surkastut. Oman toimintamme laatua ja asiakkaidemme tyytyväisyyttä on helppoa mitata kasvusta käsin. Haluamme kehittyä jatkuvasti kaikilla toimintamme kentillä, jotta voimme varmistaa jatkossakin asiakkaidemme saamat tulokset.

Asiakaslupaus

Emme tarjoa taikatemppuja, vaan kestäviä tuloksia.

Kaikki tekemisemme tähtää yrityksesi markkina-aseman kokonaisvaltaiseen vahvistamiseen ja epäreilun kilpailuedun saavuttamiseen. Vain näissä onnistumalla pystytään tuottamaan kestävät eväät kasvuun ja huimaan liiketoiminnan tulosten parannukseen.

Uskallamme luvata tämän, koska meillä on jo vyöllämme huima määrä onnistuneita asiakasprojekteja. Tärkein lupauksemme takaaja ovat kuitenkin ihmiset tekojen takana. Tiimissämme on poikkeuksellisen mainostoimistoalan huippuosaamisen lisäksi myös täysin ainutlaatuinen kattaus liiketoiminnan johtamisen ja kehittämisen kokemusta.

Takaamme, että siivität bisneksesi ennennäkemättömään nousukiitoon kanssamme!

Pyydä tarjous – Miten voisimme auttaa?

Oli projektisi iso tai pieni, autamme sinua varmasti ja ammattitaidolla. Jätä tarjouspyyntöä, niin katsotaan kuinka voimme auttaa. Tarjouspyyntö ei velvoita mihinkään. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.


Tarjouspyyntö on maksuton eikä sido sinua mihinkään!