Fulmore Next Gen

Fulmore auttaa suomalaista pk-yritystä menestymään asiakkuuksien kautta.

Olemme erikoistuneet pk-yritysten asiakashankintaan ja asiakkuuksien kehittämiseen vuodesta 2008 alkaen. Matkan aikana toiminta on kääntynyt markkinointitoimistosta asiakkuustoimistoksi, joka tarkoittaa meille erityisesti toiminnan muuttumista holistisemmaksi, eri liiketoimintafunktiot läpileikkaavaksi.

Reilun vuosikymmenen ajalle mahtuu tuhansia toteutuksia, lukemattomia onnistumisia ja valtava määrä oman osaamisemme hiomista pk-yritysten asiakkuuksien parissa. Tässä lajissa meitä ei ujostuta väittää olevamme Suomen parhaita.

Parempia ja menestyvämpiä yrityksiä

Autamme pk-yrityksiä menestymään ja rakennamme sillä tavoin arjessamme vakautta, kasvua, työpaikkoja ja hyvinvointia

Tätä työtä tekemällä haluamme olla mukana rakentamassa vakautta, kasvua, työpaikkoja ja sen kautta omalta osaltamme ylläpitämässä hyvinvointia. Keskittyminen asiakkuuksiin on meille luontainen valinta, koska lukujen ja toimintojen takana ovat ihmiset. Olemme saaneet tähän saakka olla mukana jo yli tuhannessa yrittäjätarinassa ja tuhansissa projekteissa, ja tulokset ovat puhuneet puolestaan.

Jussi Junikka, toimitusjohtaja

Enemmän ostavia asiakkaita tuottava liiketoimintakumppani

Fulmore syntyi fuusiossa, jossa yhdistyivät mainostoimisto, liikeenjohdon konsulttitalo sekä viestintätoimisto. Kokonaisuudesta kasvoi liiketoimintalähtöinen markkinointitoimisto ja siitä edelleen liiketoimintalähtöinen asiakkuustoimisto.

Olemme aina tehneet töitä pk-yritysten kanssa. Halusimme alusta asti auttaa suomalaisia yrityksiä menestymään. Vaikka matkaa on taitettu toista vuosikymmentä, taustalla on sama kipinä kuin alkuaikoina. Haluamme olla edelleen rakentamassa asiakkaidemme liiketoiminnallista sekä siitä seuraavaa muuta menestystä ja hyvinvointia.

Jotta voimme toteuttaa tarkoitustamme, olemme kaikessa toiminnassamme kiinnostuneita siitä, mitä asiakkaillemme syntyy viimeisen viivan alle. Ei siis temppuja temppujen vuoksi. Kun asiakkaamme menestyvät liiketoiminnassaan haluamallaan tavalla esimerkiksi vakiinnuttamalla toimintaansa, rikkomalla liikevaihtoennätyksiään, palkkaamalla uusia osaajia ja luovat ympärilleen hyvinvointia, me olemme onnistuneet työssämme.