Markkinoinnin kunnianhimoinen ammattilainen – etsimme sinua!

Fulmorella työskentelet osana tiimiä ja aina kohti asiakkaidemme markkina-arvon kasvattamista. Olipa työnkuvasi mikä tahansa, olet aina asiakasarvon kannalta keskeisessä roolissa.

Työskentele nuorekkaassa ja omistautuneessa tiimissä – kasvavien yritysten kanssa

Hypätessäsi Fulmoren kelkkaan teet jatkuvasti töitä nuorekkaassa, innostuneessa ja omistautuneessa tiimissä. Tiimimme työskentelevät kasvavien asiakastulosten parissa jatkuvasti itseään kehittäen ja kouluttaen – tietty hauskanpitoakaan unohtamatta.

Työn tekeminen vie elämästä suuren osan, joten pyrimme valikoimaan hyviä tyyppejä työkavereiksemme – niin Fulmorelle kuin asiakkaiksemme. Asiantuntija-alalla työn tekevät ihmiset, joten suhteiden, tavoitteiden ja tekemisen mielekkyyden jatkuva huoltaminen ovat onnistumisen ytimessä.

Työ, jolla on
 todellista vipua

Fulmore on liiketoimintalähtöinen markkinointitoimisto. Asiakkaamme ovat suomalaisen yrityskentän kasvuvetureita, jotka työllistävät, luovat hyvinvointia ja vievät maailmaa eteenpäin. Jokaisella tekemällämme toimenpiteellä on selkeä vaikutus asiakkaidemme menestykseen. Olemme syystäkin ylpeitä, kun saamme olla kirjoittamassa näitä menestystarinoita.

Me pidämme huolta ammattilaisistamme – koulutamme, kehitämme ja turvaamme

Hyödynnä laajennettua terveydenhuoltoa

Fulmorelaiset eivät jonota terveydenhuoltoon, maksa tapaturmaisista loukkaantumisista tai tingi lääkehoidoista. Laajennettu terveydenhuolto-ohjelmamme pitää huolen perusasioista, jotta sinä pystyt keskittymään olennaiseen – elämääsi ja työhösi.

Kouluttaudu ja kehitä osaamistasi

Tietotyössä asiantuntijoidemme osaaminen on ainoa tapa pitää huolta pitkäaikaisesta iskukyvystämme. Tämän vuoksi jokaisella fulmorelaisella on mahdollisuus varata työaikaa opiskeluun ja osallistua koulutuksiin.

Kerää palkkiot ja bonukset

Peruspalkan lisäksi mahdollistamme erilaisia lisäansainnan mahdollisuuksia ja bonusohjelmia sitoutuneille ja vastuullisille tekijöillemme. Kasvusta, kannattavuudesta, vastuusta ja asiakastyytyväisyydestä haluamme korvata.

Tee työsi laadukkailla työkaluilla

Fulmorella työt tehdään MacBookeilla ja laadukkailla lisäkilkkeillä. Ei ole kenenkään etu vinguttaa vanhoilla ja hitailla laitteilla, kun asiakastulokset ovat päämääränä. Käytämme nykyaikaisia ohjelmistoja ja pyrimme karsimaan ylimääräisen säätämisen pois.

Aika paljon muutakin kuin töitä

Fulmoren Kivapäivä järjestetään n. kerran kuussa. Improteatteria, biljardia, saunailtoja, useamman ruokalajin grillibileet… Järjestysvastuuta saa kantaa kukin halukas vuorollaan, joten periaatteessa mitä tahansa voi olla edessä. Ja aina on ollut hauskaa!

Työsi ei ole elämässäsi kaikki kaikessa

Haluamme, että osaajiemme elämä on tasapainossa. Kaikilla on myös mahdollisuus tehdä tunteja sisään, hyödyntää liukuvaa työaikaa ja tehdä etätöitä. Ja luonnollisesti työkin joustaa joskus elämän ihmeellisyyden mukana.