Markkinoinnin konsultointi

Apua liiketoiminnan ja markkinoinnin kehittämiseen

Markkinointi kytkeytyy tavallisesti osaksi laajempia kehityskokonaisuuksia. Tämän vuoksi tarjoamme asiakkaillemme myös tukea muihin liiketoiminnan kehityshaasteisiin; kasvun suunnitteluun, kansainvälistymiseen ja kasvurahoituksen järjestämiseen.

Olemme tehneet töitä pk-yritysten kasvun rakentamisen kanssa vuosia, ja hihaan on jäänyt monenlaista osaamista. Pyörää ei kannata keksiä uudelleen, joten kannattaa kysyä, miten voisimme auttaa yritystäsi eteenpäin.

Työotteemme konsultoinninkin osalta on suoraviivainen ja tulosorientoitunut: mieluummin käärimme hihat kanssasi kuin viisastelemme pöydän ääressä. Me mittaamme työmme tulokset yrityksesi arjessa.

Toimimme myös tiiviissä yhteistyössä ELY-keskusten, Business Finlandin ja Finnveran kanssa, ja tunnemme suomalaisen yritysrahoituskentän kuviot. Useisiin suunnittelu- ja konsultointiprojekteihin on mahdollista saada julkista tukea.

Fulmoren konsultointipalvelut auttaa esimerkiksi seuraavissa asioissa:

  • Markkinointistrategiat ja markkinointisuunnitelmat
  • Markkinoinnin johtamisen kehittäminen
  • Kasvustrategiat ja kasvusuunnitelmat
  • Myynnin kehittäminen
  • Asiakkuuksien johtaminen ja asiakkuudenhallinnan kehittäminen
  • Brändistrategiat ja brändityö

Kaikkea ei todellakaan kannata tehdä itse

Asiantuntijoiden käyttäminen liiketoiminnan kehittämisessä säästää aikaa, hermoja ja monesti rahaakin. Ottamalla konsultin yrityksesi avuksi, saat usein tuloksia huomattavasti nopeammin ja tehokkaammin. Asiat, jotka itse tekemällä vievät kuukausia, selviävät usein päivissä. Lisäksi yrityksesi henkilöstö voi keskittyä rauhassa omaan työhönsä.

Konsultointi voi olla myös käytännönläheistä tekemistä

Konsultti – pikkutakki päällä pöydän ääressä viisasteleva kaveri, jolla ei ole mitään kosketusta todellisuuteen. No ei! Fulmoren konsultti saattaa kyllä pukeutua pikkutakkiin, mutta käärii mieluusti myös hihat ja upottaa kädet saveen käytännön hommissa. Haluamme tulla mukaan tekemään työtä yrityksesi eteen ja opettamaan teitä samalla – emme pelkästään kertomaan, mitä pitäisi tapahtua.

Pitkä kokemus yritysten kehittämisestä

Kaikilla Fulmoren konsulteilla on pitkä kokemus yritystoiminnan kehittämisestä ja monipuolista osaamista sekä markkinoinnin että kasvun tekemisestä. Kaikki konsulttimme ovat myös mukana jatkuvasti käytännön markkinointityössä Fulmorella ja asiakkaidemme projekteissa, jotta arki ei karkaa turhan kauas.

Konsultin kanssa pitää olla hauskaa

Töitä pitää tehdä tosissaan, mutta tekemisen pitää olla myös hauskaa. Vakavakin paikka bisneksen elinkaaressa voidaan hoitaa joko hampaat irvessä tai vähän leppoisammin. Jälkimmäinen vaihtoehto tuppaa tuottamaan paitsi mukavampia päiviä, myös parempia tuloksia.

Johtajan ja omistajan tukena tilanteessa kuin tilanteessa

Yrittäminen on väliin pirun yksinäistä puuhaa. Tuntuu, että ongelmista ei sovi puhua ulospäin, mutta ratkaisuja pitäisi löytää vauhdilla. Konsultointi on luottamuspeliä, jossa kaikki voidaan avata suoraan ja rehellisesti. Meidän tehtävämme on auttaa firmaasi eteenpäin lähtötilanteesta riippumatta.

Kaipaako markkinointisi uutta suuntaa ja vauhtia?

Mikäli markkinoinnin saralla on kehitettävää ja haluat käydä asian kimppuun itse, niin tutustu yrityksen markkinoinnista vastaavalle henkilölle suunnattuun markkinoinnin suunnittelijan oppaaseen. Lataa opas ilmaiseksi.