Sähköpostimarkkinointi

Tavoita, vaikuta ja myy tehokkaasti sähköpostilla

Sähköpostimarkkinointi on edullista ja 100 % mitattavaa

Sähköposti pitää pintansa tehokkaimpana digitaalisena markkinointikanavana, sillä mobiililaitteiden ansiosta kohderyhmät ovat emailin tavoitettavissa aina ja kaikkialla. Oikein toteutettu sähköpostimarkkinointi ei ole spämmäystä, vaan henkilökohtaisesti puhuttelevaa ja sitouttavaa viestintää.

Sähköpostin tavoittavuus mahdollistaa menestyksekkään markkinoinnin tekemisen vaikuttavien sisältöjen avulla. Jo pelkällä sähköpostisuoralla voidaan tehdä loistavia tuloksia, mutta kun valjastat käyttöösi myös automaatiot, lisäät digitaalisen markkinointisi tehoa huomattavasti.

Uutiskirjeet, asiakasviestintä ja automaatiokampanjat ovat luonteva tapa tehdä tuloksekasta markkinointia sisältövaikuttamisen keinoin. Lisäksi säästät yrityksesi myynnin resursseja hyödyntämällä automaatioita liidiesi hoivaamiseen.

Sähköpostimarkkinoinnin tehoa on äärimmäisen helppoa mitata. Järjestelmät on rakennettu niin, että jokainen sähköpostiviestin klikkaus voidaan todentaa. Kerättyä dataa pystytään hyödyntämään kampanjasuunnittelussa ja kohdentamisessa.

Sähköpostimarkkinointi ja automaatiot

  • Sähköpostimarkkinoinnin järjestelmien käyttöönotto
  • Viestipohjien visuaalisen ilmeen suunnittelu
  • Kampanjasuunnittelu
  • Asiakasrekisterille lähetettävät säännölliset uutiskirjekampanjat
  • Sidosryhmäviestintä
  • Sivustosi liikenteeseen perustuvat automaatiokampanjat, kuten ostoskorimuistuttajat ja lisäkauppatarjoukset
  • Drip-kampanjat eli liidien hoivaaminen automaatiosuoran avulla
  • Jatkuva kampanjasisällön kehittäminen datan perusteella

Kiinnostava sisältö konvertoi prospektit kaupoiksi

Laadukas ja puhutteleva sisältö on avain tuloksekkaaseen sähköpostimarkkinointiin. Mitattavaa tehoa saadaan aikaseksi silloin, kun sähköpostimarkkinoinnissa tarjotaan luottamusta herättävää sisältöä ja tuodaan ratkaisuja asiakkaan ongelmiin. Asiantuntijoidemme avustuksella yrityksesi sähköpostimarkkinointi viritetään sisällöltään sitouttavaksi liidisammoksi.

Säännöllinen sähköpostimarkkinointi sitouttaa

Säännöllinen uutiskirjejakelu on tehokas tapa sitouttaa asiakaskuntaasi ja tarjota vaikuttavaa sisältöä. Uutiskirjeen tilaajat ovat jo tilausvaiheessa osoittaneet mielenkiintonsa yritystäsi kohtaan, miksipä siis et tarjoaisi heille tasaisin väliajoin sisältöä ostopäätöksensä tueksi.
Uutiskirjeen avulla voidaan mm. viestiä kampanjoista, jakaa yrityksen blogi- ja artikkelisisältöä tai rakentaa brändiä. Mitä säännöllisemmin sähköpostimarkkinointia tehdään, sitä todennäköisemmin viestisi tavoittaa asiakkaasi juuri ostopäätöksen hetkellä.

Hoivaa liidejä drip-kampanjoilla

Automaatioilla toteutettavat liidejä hoivaavat drip-kampanjat vapauttavat yrityksesi myynnin resursseja. Ostopolkujen eri vaiheisiin kohdennetut automaatiokampanjat tarjoavat parhaimmillaan sitouttavaa sisältöä ja ohjaavat ostopäätöksen tekemistä. Automaatioilla toteutettujen hoivapolkujen avulla liidisi lämpenevät kuin itsestään ja yrityksesi myynnin tehtäväksi jää kauppojen viimeistely.

Sähköpostimarkkinoinnin monet yleisöt

Asiakkaille kohdennetun markkinoinnin lisäksi yrityksen sidosryhmäviestintä ja vaikkapa jälleenmyyjäverkostoon kohdistuva tiedottaminen kannattaa toteuttaa sähköpostimarkkinointijärjestelmää hyödyntäen – todennäköisesti säästät aikaa, vaivaa ja rahaa.

Järjestelmän kautta tehdyt sähköpostien massalähetykset eivät juutu roskapostisuodattimiin ja pystyt seuraamaan viestien avaus- ja klikkausprosentteja reaaliajassa.

Sähköposti tavoittaa tehokkaasti

Tunnetko ketään, jolla ei olisi vähintään yhtä sähköpostitiliä käytössään? Aivan niin – lähes kaikki ihmiset voidaan tavoittaa sähköpostilla. Mobiililaitteiden käyttäjät ovat sähköpostin ulottuvilla kellon ympäri – joka päivä.

Monipuolisen sähköpostimarkkinoinnin avulla rakennat vahvan pohjan yrityksesi sähköiselle markkinoinnille.

Saisiko olla lisää tietoa markkinoinnin automaatiosta?

Olemme kirjoittaneet oppaan markkinoinnin automaation hyödyntämisestä. Saat sen maksutta mailiisi, kun naputtelet osoitteen alla olevaan lomakkeeseen.