Fulmore TRBO™

Sinun tehtäväsi on vahvistaa yrityksesi markkina-asemaa.
Fulmore TRBO™:n tehtävä on tehdä siitä helppoa.

Markkinoinnin kehittämisen kokonaispalvelu

Fulmore TRBO™ on palvelu, joka yhdistää markkinoinnin strategiatyön, tiedolla johtamisen sekä laadukkaan toteutuksen yhdeksi kokonaisuudeksi. Teemme erikokoisille yrityksille mahdolliseksi laajan markkinointiosaamisen hyödyntämisen ketterästi.

Fulmore TRBO™:n avulla

 1. Markkinointiasi johdetaan ammattimaisesti ja määrätietoisesti
 2. Myyntisi työskentelee jatkuvasti laadukkaiden liidien kanssa
 3. Brändisi vahvistuu jatkuvan tekemisen myötä.

TRBO™ tarjoaa sinulle jatkuvasti bisneskriittistä tietoa markkina-asemasi kehittymisestä ja auttaa hyödyntämään sitä parhaalla mahdollisella tavalla.

Enemmän kuin markkinointia

Fulmore TRBO™ on toimintamalli, jonka avulla markkinointisi kehittyy ja saat samalla liiketoimintastrategiasi tueksi ajantasaista tietoa asiakasrajapinnasta.

Käynnistysvaihe – lähtölaskenta alkaa suunnittelusta

Fulmore TRBO™:n käynnistysvaiheessa tutustumme yrityksenne liiketoimintastrategiaan, valitsemme sen pohjalta markkinoinnille tärkeimmät strategiset tavoitteet, sovimme niille mittarit ja suunnittelemme yhdessä, miten näitä lähdetään jalkauttamaan toimenpiteiksi.

Kiihdytysvaihe – tehokas jalkautus varmistaa tulokset

Kiihdytysvaiheessa jalkautamme strategiaa testatun johtamismallimme kautta. Käymme toteutusten etenemistä läpi kanssanne kuukausittaisissa kehityspalavereissa, joissa keskustelemme strategianne etenemisestä ja tavoitteiden toteutumisesta sekä siitä, mitä matkan varrella on opittu. Kun kiihdytysvaiheen tavoitteet on saavutettu, siirrymme uudelleen suunnittelupöydän ääreen.

Toistoja, toistoja ja lisää toistoja

Kun edellä mainittua kokonaisuutta toistetaan useita kertoja jatkuvasti mitaten ja kehittäen, markkina-asemasi vahvistuu väkisinkin:

 1. Markkinointiviestintäsi kehittyy tehokkaammaksi
 2. Markkinointistrategiasi tarkentuu ja saat parempaa tietoa päätöksenteon tueksi
 3. Saatu tieto jalostaa liiketoimintastrategiaasi.

Haluan kuulla lisää!

 Ohjelmat ja osaaminen

Fulmore TRBO™ erottuu muista markkinointipalveluista toimintamallin ja ohjelmistojen avulla, mutta ennen kaikkea Fulmoren osaamisen ansiosta. TRBO™ tarjoaa käyttöösi:

 1. Strategisen suunnittelun tuen
 2. Markkinointipäällikön johtamaan operaatiota
 3. Koko tarvittavan tiimin toteuttamaan toimenpiteet
 4. Jatkuvan raportoinnin töiden ja lukujen etenemisestä
 5. Selkeän näkymän markkinasi tilanteeseen
 6. Ja niitä paljon puhuttuja tuloksia.

TRBO™ auttaa vahvistamaan markkina-asemaasi ja hankkimaan kestävää kilpailuetua.

Strategiatyö

Fulmore TRBO™ jalkauttaa liiketoimintastrategiaa markkinoinnin osalta. Tämän vuoksi käymme säännöllisesti läpi, miten markkinointisi tukee liiketoimintasi kehitystä. Tavallisesti sitä mitataan myynnin kehityksellä, liidien määrällä ja asiakkuuksien arvolla – aina kuitenkin numeroilla, ei näppituntumalla.

Jatkuva markkinoinnin suunnittelu

Markkinointisuunnitelma ei ole vuosittain tehtävä dokumentti, joka unohdetaan viimeistään tammikuun puolivälissä. TRBO™:n aikana suunnitelma elää joka kuukausi sen mukaan, mikä juuri nyt on tärkeintä strategian toteuttamiseksi ja kasvun rakentamiseksi.

Sisältömarkkinointia

Nykyaikaisen markkinoinnin polttoainetta ovat sisällöt, joiden kautta asiakasta houkutellaan syventämään suhdetta yrityksesi kanssa. TRBO™ marssittaa avuksesi tiimillisen osaavia markkinoinnin ammattilaisia rakentamaan markkinointiisi sisältöjä, joiden parissa asiakkaasi nälkä kasvaa.

Markkinoinnin automaatio

TRBO™:n sydän on markkinointiautomaatiojärjestelmä, joka palvelee asiakkaitasi yötä päivää. Automaation avulla sisältöjä voidaan jaella ja kohdistaa tarkemmin, asiakastasi palvella paremmin ja tehdä firmallesi tulosta järjestelmällisemmin.

Analytiikka ja seuranta

Sitä saat, mitä mittaat. Ja vain mitattavaa voit johtaa. Kuulostiko tutulta? Teknologian ansiosta myös markkinoinnin toimenpiteistä saadaan mitattavia, mittausdata tekee niistä johdettavia ja laadukas johtaminen tuo tehon. Sinun ei tarvitse opetella uutta, Fulmore seuraa dataa ja ajaa tarvittavia järjestelmiä puolestasi.

Kumppanuus

Fulmore TRBO™ perustuu ajatukseen kumppanuudesta. Me haluamme kehittää markkinointiasi nyt ja vielä pitkään. Tämän vuoksi tapaamme säännöllisesti, puhumme suoraan ja käymme yhdessä läpi hyvän ja huonon. Luottamuksen ja yhteistyön avulla voimme kasvattaa liiketoimintaanne raketin lailla.

Pyydä tarjous – Miten voisimme auttaa?

Oli projektisi iso tai pieni, autamme sinua varmasti ja ammattitaidolla. Jätä tarjouspyyntöä, niin katsotaan kuinka voimme auttaa. Tarjouspyyntö ei velvoita mihinkään. Asiantuntijamme ottaa sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.


  Tarjouspyyntö on maksuton eikä sido sinua mihinkään!