Kasva ja kehity Fulmoressa

Fulmorella työskentelet osana tiimiä ja aina kohti asiakkaidemme markkina-arvon kasvattamista. Olipa työnkuvasi mikä tahansa, olet aina asiakasarvon kannalta keskeisessä roolissa.

Työskentele nuorekkaassa ja omistautuneessa tiimissä – kasvavien yritysten kanssa

Hypätessäsi Fulmoren kelkkaan teet jatkuvasti töitä nuorekkaassa, innostuneessa ja omistautuneessa tiimissä hauskanpitoa unohtamatta. Tiimimme työskentelevät kasvavien asiakastulosten parissa jatkuvasti itseään kehittäen ja kouluttaen. Rekrytointiprosessimme on tiukka ja monivaiheinen, jonka johdosta pääsetkin työskentelemään jatkuvasti korkeatasoisten ammattilaisten kanssa. Työn tekeminen vie elämästä suuren osan, joten pidämme äärimmäisen tärkeänä preferoida hyviä tyyppejä – niin sisäisesti kuin asiakkaissakin. Asiantuntija-alalla työn tekevät ihmiset, joten suhteiden, tavoitteiden ja tekemisen mielekkyyden jatkuva huoltaminen ovat onnistumisen ytimessä.

Työ, jolla on todellista vipua

Fulmore on liiketoimintalähtöinen markkinointitoimisto. Teemme arjessamme markkinointiviestintää, joka tukee asiakkaidemme liiketoimintastrategian toteutumista. Liiketoimintalähtöinen toimintamallimme yhdistää toimenpiteiden suunnittelun, toteutuksen sekä seurannan, asiakkaan liiketoiminnan konsultoinnin sekä kokonaisuuden johtamisen kasvuun tähtääväksi paketiksi.

Asiakkaamme ovat Suomalaisen yrityskentän kasvuvetureita, jotka työllistävät, luovat hyvinvointia ja vievät maailmaa eteenpäin. On kunnia olla kirjoittamassa näitä menestystarinoita. Mikä parasta, jokaisella tekemällämme toimenpiteellä on selkeä vaikutus asiakkaidemme menestykseen.

Tuloksiamme tarkastelemme perinteisten markkinoinnin tehokkuuslukujen lisäksi asiakkaamme tuloslaskelman ja taseen kautta. Näin seuranta on selkeää ja läpinäkyvää – ja kun kasvu näkyy tuloksen ja taseen kautta, asiakkaan investointi meihin on helppo todeta tuottavaksi.

Kasva ja pysy motivoituneena

Kasvukäyrää on tarjolla jokaiselle, joka sitä todella haluaa. Halumme on mahdollistaa unelmien työtehtävät jokaiselle työnälkäiselle ja kehittymishaluiselle. Tämän lisäksi kannustamme mitä erilaisimpiin kouluttautumis-, palautteenanto- ja kehittämispolkuihin. Ammattitaitosi kehittyminen on yhteinen asiamme, sillä asiakastulostemme kasvu riippuu siitä.

Työn draivi syntyy kolmen tekijän summana. Haluammekin taata autonomian työssä, merkityksen tekemisessä ja kehittymisedellytykset mestariuteen. Näiden kolmen kokonaisuuden kohtaamispisteestä syntyy kasvu ja kehittyvät asiakastulokset.

Tietotiheässä työssä tiimi on pienin mahdollinen tulosyksikkö – Yksilökeskeinen sankarimyytti on tapettava

Samuli Korpinen listaa useita syitä sille, miksi Fulmorella uskotaan tiimeihin. Määrittävä ajatus on laatu: tiimi on ainoa tapa tehdä tehokkaasti ja oppien markkinoinnin kaltaista monimutkaista kokonaisuutta. Siihen ei yksi ihminen tai hajanainen projektiryhmä pysty – tarvitaan tiivis, itseohjautuva, määrätietoisesti kehittyvä ja yhteenhitsautunut MM-tason joukkue.

Lue lisää …

SpaceX lupaa paljon, mutta toimittaa enemmän – Haastattelussa kehityspäällikkö Marko Kokkonen

Kun Helsingin Kalliossa toimistoa pitävä Marko Kokkonen kuvailee luotsaamaansa Fulmoren SpaceX-tiimiä, käy selväksi, että kyseessä on eräänlainen luokan priimus. “ Asiakkaiden viime kuussa antama yleisarvosana oli 9.75”, Marko toteaa vaatimattomasti.

Lue lisää…

”Tiimi, jossa ei ole paskahousuja” – Haastattelussa Erkka Kinnunen

Kun Fulmorella siirryttiin nykyiseen kahden kehitystiimin malliin, kyseessä oli nimetyistä asiakkuuksista vastaavan Erkka Kinnusen mukaan paluu juurille. Erkka on osa Challenger-tiimiä. “Yrityksemme alkuvaiheessa koko tuotantoporukka oli saman kokoinen kuin oma tiimimme tällä hetkellä. Pienempi ryhmä mahdollistaa nopeamman oppimisen, ketterämmät suunnanmuutokset ja uusien työtapojen käyttöönoton tehokkaammin.”

Lue lisää…

600+
Koodattua verkkosivua
10 000+
Asiakkaille tehtyä markkinointitoimenpidettä
15+
Yhteistä ulkomaan reissupäivää
30+
Yhdessä vietettyä virkistyspäivää

Loistavat työsuhde-edut

Omistaan on pidettävä huolta, sillä terveenä ja iloisena ihmiset ovat parhaimmillaan. Innostavien projektien, taatun kasvumahdollisuuden ja äärimmäisen miellyttävän tiimin lisäksi tarjoamme loistavat etuudet, joiden johdosta Fulmore näyttäytyy entistäkin paremmalta vaihtoehdolta.

Hyödynnä laajennettua terveydenhuoltoa

Fulmorelaiset eivät jonota terveydenhuoltoon, maksa tapaturmaisista loukkaantumisista tai tingi lääkehoidoista. Laajennettu terveydenhuolto-ohjelmamme pitää huolen perusasioista, jotta sinä pystyt keskittymään olennaiseen - asiakasarvon tuotantoon.

Kerää palkkiot ja bonukset

Peruspalkan lisäksi mahdollistamme mitä erilaisimpia lisäansainnan mahdollisuuksia ja bonusohjelmia sitoutuneille ja vastuullisille tekijöillemme. Kasvusta, kannattavuudesta, vastuusta ja asiakastyytyväisyydestä haluamme korvata.

Hyödynnä etätyömahdollisuutta

Työmme on useissa tapauksissa mahdollista tehdä toisinaan myös kotitoimistolta, johtuen selkeistä toiminnan mittareista ja odotuksista. Emme katso vinoon etäpäivien pitämistä siitä yksinkertaisesta syystä, että työkaverisi ovat väkisinkin selvillä tehtävistäsi ja niiden etenemisvauhdista. Toisinaan kotona saa enemmän aikaan.

Tee työsi laadukkailla työkaluilla

Fulmorella työt tehdään MacBookeilla ja positiosta riippuen äärimmäisen laadukkailla lisäkilkkeillä. Ei ole kenenkään etu vinguttaa vanhoilla ja hitailla laitteilla, kun asiakastulokset ovat päämääränä. Käytämme tehokkaasti nykyaikaisia ohjelmistoja arjen työssä ja halunamme on minimoida ylimääräinen byrokratia.

Virkisty kivapäivillä

Fulmorelaiset järjestävät Kivapäiviä noin kerran kuukaudessa. Toisinaan vain rennosti hengaillaan, toisinaan pelataan biljardia ja toisinaan vedetään veneellä donitsia. Järjestysvastuuta kantaa kukin halukas vuorollaan, joten mitä tahansa voi olla edessä.

Kohdista työaikasi joustavasti

Työnkuvasta hieman riippuen ovat roolimme hieman vapaammat tai rajatummat. Jokatapauksessa kaikilla on mahdollisuus tehdä tunteja sisään, hyödyntää liukuvaa työaikaa ja joustaa äkillisissä ja ennakoiduissa tilanteissa. Kaiken perustana on, että kaveria ei jätetä pulaan ja asiakastulokset eivät kärsi.

Positiot

Rekry: Markkinointitoimisto etsii monipuolista web-kehittäjää

Haluamme joukkomme vahvistukseksi asiakaslähtöistä ja monipuolista web-kehittäjää, joka innostuu, kun pääsee liittämään edellä mainitut asiat saumattomasti asiakkaillemme tuotettaviin tuloksiin.

Julkaistu: 19.03.2019
[Päättynyt] Haemme visuaalisen viestinnän moniosaajaa

Haluamme joukkoomme asiakaslähtöisen visuaalisen viestinnän moniosaajan, joka on sinut printin, digin ja UI:n kanssa. Meillä on osaamisellesi käyttöä rentojen ammattilaistemme joukossa. Lähtisitkö kanssamme?

Julkaistu: 20.02.2019
[Päättynyt] Paikka auki myynnin ja asiakkuuksien ammattilaiselle

Innostutko päästessäsi ratkaisemaan asiakkaiden liiketoiminnallisia haasteita? Haluatko päästä tarjoamaan ratkaisuksi nykyaikaisen markkinointiviestinnän huippuratkaisuja? Nautitko tietäessäsi, että vastuullasi oleva asiakkuus on hoidettu ylivertaisesti?

Julkaistu: 12.02.2019
[Päättynyt] Haussa graafisen suunnittelun ammattilainen

Fulmore toimii kolmen osaamisalan keskipisteessä tehden kaivattua kapasiteettia kasvuun markkinoinnin kehittämisoperaatioiden, kasvukonsultoinnin ja kasvurahoituksen osa-alueilla…

Julkaistu: 04.06.2018
[Päättynyt] Haussa digimarkkinoinnin osaajia

Fulmore toimii kolmen osaamisalan keskipisteessä tehden kaivattua kapasiteettia kasvuun markkinoinnin kehittämisoperaatioiden, kasvukonsultoinnin ja kasvurahoituksen osa-alueilla…

Julkaistu: 09.04.2018
[Päättynyt] Haemme asiakashankinnan kärkiosaajaa

Haluatko haastaa suomalaiset pk-yritykset harppaamaan edistyksellisen markkinoinnin eturintamaan? Tekeekö mielesi työskennellä osana litteää ja ketterää tiimiorganisaatiota?

Julkaistu: 03.04.2018
[Päättynyt] Etsimme graafista suunnittelijaa

Asiakasmäärämme on kasvussa ja tästä syystä haemmekin nyt graafista suunnittelijaa vastaamaan tiimin osana nimettyjen asiakkuuksien kasvusta ja tyytyväisyydestä.

Julkaistu: 12.09.2017
[Päättynyt] Paikka auki kehityspäällikölle

Asiakasmäärämme on kasvussa ja tästä syystä haemmekin nyt kehityspäällikköä vastaamaan nimettyjen asiakkuuksien kasvusta, tyytyväisyydestä ja kehityksestä.

Julkaistu: 07.09.2017

Tutustu tiimiimme – tuleviin työkavereihisi

Fulmorelaiset ovat innostavaa ja avointa sakkia. Teemme työn vastuullisesti ja laitamme oman nimemme jokaisen toteutuksen alalaitaan. Haluamme kehittyä, kasvaa ja aikaansaada tuloksia myös vaikeilla ja vaativilla toimialoilla.

Miikka Liimatainen

myyntipäällikkö

Sulje esittely

Miikka Liimatainen

myyntipäällikkö

Anniina Vuorio

asiakasneuvoja

Sulje esittely

Anniina Vuorio

asiakasneuvoja

Jukka Koski-Lammi

toimitusjohtaja, osakas

Sulje esittely

Jukka Koski-Lammi

toimitusjohtaja, osakas

Jussi Junikka

strategi, osakas

Sulje esittely

Jussi Junikka

strategi, osakas

Erkka Kinnunen

kasvumarkkinoija

Sulje esittely

Erkka Kinnunen

kasvumarkkinoija

Marko Kokkonen

kasvumarkkinoija

Sulje esittely

Marko Kokkonen

kasvumarkkinoija

Eija Ontronen

sisällöntuottaja, projektipäällikkö

Sulje esittely

Eija Ontronen

sisällöntuottaja, projektipäällikkö

Jari Toiminen

sisällöntuottaja

Sulje esittely

Jari Toiminen

sisällöntuottaja

Jyri Kiuru

graafinen suunnittelija

Sulje esittely

Jyri Kiuru

graafinen suunnittelija

Tuomas Virsu

digimarkkinoija

Sulje esittely

Tuomas Virsu

digimarkkinoija

Teemu Valkonen

hallituksen puheenjohtaja, osakas

Sulje esittely

Teemu Valkonen

hallituksen puheenjohtaja, osakas